Achtergrond

De basis ligt in ‘s-Hertogenbosch, centraal en bereikbaar. Vanuit hier staat RED ROCK LEGAL zowel particulieren, ondernemers als bedrijven bij op nationaal en internationaal niveau. RED ROCK LEGAL staat midden in de samenleving en is vertrouwd met kwaliteit en doorpakken. Zij is flexibel en to the point. Een verfrissend, dynamisch advocatenkantoor van deze tijd, anno 2018. Een kantoor dat met u meedenkt.

RED ROCK LEGAL is november 2017 opgericht door mr. Maarten Riep. Hij is advocaat sinds 2012 en werkte daarvoor bij gerenommeerde en grote advocatenkantoren in ‘s – Hertogenbosch en omstreken. Hier deed hij de nodige ervaring op in de volgende rechtsgebieden, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, procesrecht, beslag- en executierecht, ondernemings- en insolventierecht en incassorecht. Daarnaast heeft REDROCKLEGAL een uitgebreid netwerk en een hoog kennisniveau, met uitwisseling van kennis op (inter)nationaal niveau.

RED ROCK LEGAL investeert graag in samenwerkingen en duurzame handelsrelaties. Zij is ook betrokken bij goede doelen en probeert hierdoor de samenlevingen in arme landen te helpen.

Luisteren en doelen vaststellen:

De juridische adviezen komen tot stand en de rechtsmaatregelen worden getroffen vanuit kennis en kwaliteit. Alles gaat in overleg met u. RED ROCK LEGAL luistert naar u en stelt samen met u het doel vast.

Dit is onze werkwijze:

Stel een doel, een resultaat, en zet de stappen om daar te komen. Op een verantwoorde wijze en vanuit kwaliteit. Bedrijfskenmerken:
– Resultaatgericht
– Aandachtig en analyserend, onderzoek en haalbaarheid
– Strategisch en een plan
– Concrete en bruikbare antwoorden
– Doen