Advocaat

Maarten Riep / advocaat en eigenaar

Maarten RiepMaarten rondde zijn studie rechten af in 2012 aan de Universiteit van Tilburg met een focus op het contractenrecht en het ondernemings- en insolventierecht. Op jonge leeftijd en direct na het behalen van zijn studie is hij als advocaat aan de slag gegaan bij Van Iersel Luchtman Advocaten in Den Bosch. Daarna werkte hij bij andere gerenommeerde advocatenkantoor in het zuiden van het land. Hierdoor heeft hij onder meer de nodige ervaring opgedaan in het voeren van gerechtelijke procedures over contracten, (bestuurders)aansprakelijkheden, handel en faillissementen. Indachtig de opgedane ervaring en specialisaties, heeft Maarten zich laten registreren bij de Orde van Advocaten voor de volgende rechtsgebieden: algemene praktijk, burgerlijk recht & belastingrecht.

Inmiddels heeft Maarten ruim 10 jaar werkervaring in de juridisch zakelijke dienstverlening. Maarten is resultaatgericht en stopt niet voordat hij zijn doel heeft bereikt. Andere kenmerken: analytisch, overtuigend en doortastend. Maarten investeert graag in duurzame (handels)relaties en staat altijd open voor een vrijblijvend gesprek ter kennismaking.

Maarten komt uit een echte ondernemersfamilie en is opgegroeid in de omgeving van Den Bosch. Verder houdt hij zich in zijn vrije tijd graag bezig met sporten en reizen.

mr. Maarten Riep heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk / Burgerlijk recht;
  • Belastingrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.